Digitales in Antwerp

On Friday, Jan. 23, 2004, the Digitales working days took place in Atel.
First images…

Atel

Atel startte in Antwerpen in 1991 als Atec, een buurtgericht opleidingsproject van de Buurtontwikkelingsmaatschappij. In de daaropvolgende jaren is Atel uitgegroeid tot opleidingscentrum in nieuwe technologieën, dat jaarlijks meer dan 300 cursisten opleidt en begeleidt naar tewerkstelling. Daarnaast vormt Atel nog steeds de link tussen ICT en de buurtbewoners van Antwerpen-Noord.

Atel is gespecialiseerd in opleidingen voor bedienden in verschillende domeinen: informatica, telecommunicatie (ICT en telemarketing) en administratie. Deze specialisatie zorgt voor een kwalitatief hoog opleidingsaanbod en een aangepaste infrastructuur, met moderne PC-voorzieningen en ruim uitgeruste call centers . Inhoudelijk zijn de opleidingsprogramma’s altijd afgestemd op vragen vanuit de bedrijfswereld, en op het instapniveau van de cursisten.

Via een persoonlijke aanpak slaagt Atel erin de noden van de bedrijven en de individuele wensen, capaciteiten en persoonlijkheid van cursisten op elkaar af te stemmen. Resultaat: tevreden bedrijven die met plezier hun huidige en toekomstige noden meedelen ̩n Рminstens even belangrijk! Рgelukkige cursisten die hun plaats vinden op de arbeidsmarkt.

Lees meer